Stressfri Hotelbooking (og Rabat til jer)

dsc02620

Indlægget er sponsoreret af Booking.com.

Når nu man rejser så meget som jeg gør (ca. 2 gange om måneden), lærer man hurtigt, hvordan man gør livet nemmere for sig selv, så man så vidt muligt undgår uforudsete komplikationer og hovedpiner. Jeg er sikker på at både folk, der rejser ligeså meget, mere eller mindre end jeg gør, er enige i at det der med at rejse kan være en kompliceret proces. Særligt at finde ud af, hvor man skal bo, er vanskeligt – hvor er godt, hvor er billigt, hvor er morgenmaden inkluderet, og kan opholdet afbestilles? Det er altsammen ting, som jeg personligt overvejer og kigger efter når jeg booker.

Da Booking.com foreslog et samarbejde på bloggen her, gav det fuldstændig mening. Som den trofaste læser nok har bidt mærke i, er det meget sjældent, jeg laver sponsorerede indlæg, og det er simpelthen fordi at jeg vil kunne stå 100% inde for det, jeg “promoverer” her. Dette samarbejde gavner desuden også jer, da I får en rabat på 200 kr. per booking hvis I booker gennem dette link (bemærk: rabatten fratrækkes først efter endt ophold).

Jeg har selv booket mange ophold gennem Booking.com – så mange at jeg i dag er frequent traveller/genius medlem, hvilket ryster mange goder af sig. Men også som almindelig bruger på siden er der mange rabatter og tilbud, der gør det lidt sjovere at booke hotel. Jeg har f.eks. fået nogle vilde rabatter ved at booke i sidste øjeblik. Og så er en af de bedste ting ved Booking, hvis du spørger mig, at man i langt de fleste tilfælde har friheden til kvit og frit at aflyse sit ophold, hvis nu man bliver forhindret.

9 ud af 10 gange bor jeg på hotel, og det er fordi det gør mine rejser så meget nemmere. Ved at bo på hotel frem for – eksempelvis – i private hjem kan jeg fokusere 100% på mit arbejde, og de ting, jeg skal nå imens jeg er afsted. Så ved jeg at der aldrig er nogle komplikationer…. Og så nyder jeg nu også at blive opvartet – hvem gør ikke det? 😉

dsc02560

 

2 comments

  • Det lyder da også som et samarbejde det giver 100% mening for bloggen. Og hvor man bord betyder virkelig alt for rejsens kvalitet nogle gange !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horseback Riding