Guide: Specialty Coffeeshops in Paris

Sonny: Coffee and French Vibes in Copenhagen

Sonny København

It was about time I payed Sonny a visit. I’ve literally wanted to go since they first teased the opening back in February. Oh well, better late than never! And boy was I happy that I finally went! I had just returned home from Paris where I’d spent most of my waking hours in coffeeshops – including Coutume café, where David, the owner of Sonny, apparently used to pull espresso shots! (Cool, right?) So, I thought: This is perfect! Sonny will trick me into thinking I’m still in Paris. And once I stepped inside and saw the croissants on the bar table, I thought “bingo!”. Aaaand (non-Paris related) once I realized that Beach House was playing over the stereo I felt most comfortable. I mean… Coffee, croissants and Beach House? Perfection! The interior of the café actually reminds me a bit of Coutume as well – the raw walls (look below) in particular. I had a cappuccino – not at all the best I’ve had in Copenhagen, but David wasn’t working that day, so I’ll have better luck next time, I’m sure! – and rye bread with avocado and beetroot puree (super delicious!)

Sonny

Rådhusstræde 5, Copenhagen

Danish: Det var på tide at jeg fik lagt vejen forbi Sonny. Jeg har haft lyst til at besøge caféen siden de teasede åbningen tilbage i Februar.. Bedre sent end aldrig! Jeg var netop hjemvendt fra Paris, hvor jeg havde tilbragt det meste af min tid på byens kaffebarer – inklusiv Coutume café, hvor David, ejeren af Sonny, åbenbart har arbejdet! (Sejt, ikke?) Så! Jeg tænkte: Det her er perfekt! Nu kan jeg snyde mig selv til at tro, at jeg stadig er Paris. Bingo! Da jeg trådte indenfor så jeg som det første croissanterne i baren. Sådan! Ogggg (ikke Paris-relateret) så spillede Beach House selvfølgelig over højtalerne. Og da gik tingene ligesom op i en højere enhed… Altså, kaffe + croissanter + Beach House? Perfektion! Interiøret mindende mig egentlig også ret meget om Coutume – især de rå vægge (se nedenfor). Jeg fik mig en cappuccino – langt fra den bedste, jeg har fået i København, men David var heller ikke på arbejde, så jeg håber på bedre held næste gang! – og rugbrød med avocado og rødbede purée – virkelig lækkert!

Sonny København Sonny København Sonny København Sonny København

Stay tuned for more travel-, coffee- or food-related tips and discoveries:
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

monica

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Specialty Coffeeshops in Paris