Review: The Organic LAB, Copenhagen

Barista i eget hjem

dsc04688

Sponsoreret.

Den opmærksomme læser (og dem, der kender mig) ved, at min interesse for kaffe er vokset gevaldigt i løbet af de seneste to år. Jeg begyndte faktisk først at drikke kaffe (sådan rigtigt) da jeg flyttede til Paris i ’12. Og jeg blev hurtigt nysgerrig på god kaffe; altså kaffe, der ikke smager af sure sokker og bitterstoffer. Jeg drak en masse café au lait på byens fortovscaféer, men måtte efter mit første besøg på en specialkaffebar konkludere, at der findes kaffe, der smager meget, meget bedre – eller nærmere: der er måder at lave kaffe på, hvor du får langt mere ud af bønnen. Så! Ud med den formalede kaffe og ind med kværnen og de hele bønner. Ud med kaffemaskinen og ind med stempelkanden. No more crappy coffee!

I hvert fald blev jeg ret begejstret da jeg faldt over www.homebarista.dk – en side, der er skabt for små kaffenørder som jeg, der ikke vil nøjes med kaffe som et ?fix” og en middelmådig smagsoplevelse. Home Barista forhandler de store specialkaffegrejs-brands som Hario, Chemex, Kalita og selvfølgelig AeroPress, og efter at have lavet stempelkaffe i lang tid, besluttede jeg, at det var tid til at eksperimentere med andre brygmetoder. Jeg valgte derfor at prøve kræfter med Hario V60 drip coffee (filterbryg) og AeroPress (som jeg har snakket om at anskaffe mig i 100 år…)

Da mit nye legetøj kom med posten gav jeg mig straks i kast med kaffebrygningen, og iihh, hvor kan jeg ikke vente med at forkæle mine venner og familie til exceptionelt god kaffe! Især blev jeg overrasket over den rene, syrlige smag, kaffen får med en AeroPress! Damn. Det er altså ikke alene nem, men virkelig, virkelig god kaffe, man kan lave med sådan en lille fætter!
Kunne du også godt tænke dig at servere bedre kaffe derhjemme, kan du bruge koden MONICA15 og få 15% rabat på lækkert kaffegrej fra www.homebarista.dk!

Sponsoreret.

dsc04746  dsc04681

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Review: The Organic LAB, Copenhagen